×

Error message

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1374 of /home/logixpny/public_html/agrobg-portal.eu/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in FieldCollectionItemEntity->fetchHostDetails() (line 313 of /home/logixpny/public_html/agrobg-portal.eu/sites/all/modules/field_collection/field_collection.entity.inc).
лого ВИЯЛИШКИ-90 ООД

Информация

Бяла Слатина, ул. Тодор Каблешков № 45

viali6ki@mail.bg

посещения: 14 946

Свали

Социални Линкове:

За Контакти

Земеделие Земеделски производители Растениевъдство Фермери

Описание:

ВИЯЛИШКИ-90 ООД

ВИЯЛИШКИ – 90 ООД извършва търговия на едро със земеделска продукция, транспортни и механизирани селскостопански услуги в град Бяла Слатина. Зърнените култури произведени от Виялишки 90 се отличават с много добри качества и устойчивост на атмосферните условия.

По време на всеки етап от зърнопроизводството, стриктно се следи за спазването на правилата за отглеждане на селскостопанската продукция, с цел да се запази високото качество на зърнените култури и да се предложи на пазара един наистина качествен продукт.

 

ВИЯЛИШКИ - 90 ООД  отглеждане на ечемик и пшеница:

Избраните сортове ечемик и пшеница са съобразени със специфичния климат и релеф в региона, както и с особеностите на почвата.

В своята дейност, ВИЯЛИШКИ - 90 ООД използва модерна техника за проследяване на работния процес в употребата на семена и торове. По този начин постига отлични резултати при отглеждането на ечемик и пшеница.

 

Търговия на едро със земеделска продукция:

Дружеството е оборудвано с необходимите машини и прикачен инвентар, с помощта, на който се полагат грижи за посевите.

Земеделската продукция от ВИЯЛИШКИ - 90 ООД се реализира както на вътрешния пазар у нас, така и в чужбина. Фирмата гарантира качествена реколта, професионално обслужване и коректно отношение.

 

Селскостопански услуги предлагани от ВИЯЛИШКИ - 90 ООД:

*оране;

*дисковане;

*култивиране;

*сеитба;

*жътва;

*транспортни услуги;

*други селскостопански услуги по предварителна договорка.

Фирмата разполага с последно поколение, селскостопански машини и инвентар, за обработване на земята и събиране на реколтата.

Споделете: