×

Error message

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1374 of /home/logixpny/public_html/agrobg-portal.eu/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/logixpny/public_html/agrobg-portal.eu/includes/menu.inc).
лого ИМДО - ООД село Липник, град Рзград

Информация

с. Липник, общ. Разград, ул. Никола Йонков Въпцаров 2В (СТОПАНСКИ ДВОР - МАНДРА)

imdoood@abv.bg

посещения: 7 849

Свали

За Контакти

Животновъдство Фермери Хранителна промишленост

Описание:ИМДО - ООДИМДО ООД е дружество с ограничена отговорност, което е регистрирано на територията на град Разград, през 1999 година. Фирмата е фамилна собственост, а основната дейност е насочена в производството на млечни продукти /сирене/.

За нейното успешно функциониране и развитие полагат големи грижи собствениците – семейство Мелиха и Даут Осман. Компанията се занимава още с преработка и изкупуване на сурово мляко.

Фирмата фигурира и в регистъра на одобрените изкупвачи на краве мляко, както е и член на Национална асоциация на млекопреработвателите. Тези факти гарантират, че качеството на продуктите е на високо ниво.

Млекопроизводителното предприятие е разположена върху площ от четири декара на територията на с. Липник (област Разград). Капацитетът на предприятието е шест тона преработка мляко на ден.

Мандрата в село Липник се занимава с преработката на краве мляко, обезмаслено и сухо. Също така преработва и млечен концентрат. Доставката на млякото се извършва със собствен транспорт от категоризирани ферми, отговарящи на всички стандарти и изисквания на Европейския съюз.

Във фирмата работят квалифицирани майстори и технолози. ИМДО ООД разполага със собствен хладилен транспорт, който гарантира навременна доставка на продуктите в търговската мрежа.

 

Телефон: +359 887 380 534

Споделете: