×

Error message

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1374 of /home/logixpny/public_html/agrobg-portal.eu/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/logixpny/public_html/agrobg-portal.eu/includes/menu.inc).
лого Пчелен мед Курдов

Информация

ул. Бачо Киро № 12, Свиленград, България

kurdovgroup@gmail.com

посещения: 1 964

Свали

Социални Линкове:

За Контакти

Земеделие Фермери

Описание:KURDOV

100% НАТУРАЛЕН ПЧЕЛЕН МЕДНяколко поколения имат принос за това, което днес ни се случва като производители.

Деан Курдов е шесто поколение пчелар, наследил традициите на семейния занаят. Той е обучаван от баща си Наско Курдов и баба си Рада Курдова. Тя е жената, наследила любовта към пчеларството от своя баща Стойо Петков и дядо Иван Стоев, който е роден през далечната 1873 г., бежанец от Гърция и започва да се занимава с пчеларство през 1920 г. Вече омъжена Рада предава наученото и на 20-годишния си съпруг Димитър Курдов, неопитен в тази област дотогава. С взаимен труд, уроци и постоянство те развиват успешно пчеларство в района на Сакар планина, завещавайки го на идните поколения. И до днес пчелните семейства продължават да се отглеждат в този богат на растителни видове район.

През 2015 година стигнахме до заключението, че е неприемливо произведеният от нас пчелен мед, да бъде продаван само като суровина, затова поехме риска да излезем на пазара със собствен бранд. Високото качество е наш основен приоритет. Държим всеки един етап от момента на производство до достигането на продукта до крайния потребител да бъде на най-високо международно ниво. Качеството на меда се сертифицира от компания SGS, която е водеща в света за проверка, верификация, изпитване и сертифициране. Тя е призната за световен еталон за качество и почтеност. Луксозна визия на продуктите е наш стремеж, който има за цел да подчертае ценността и важността на това, което произвеждаме и предлагаме. Идеята ни е да удовлетворим изискванията на клиентите, които търсят преди всичко 100% натурални пчелни продукти.

снимка на [node:title]Нашите продукти100% Натурален полифлорен пчелен мед, добит в подножието на Сакар планина

Пчелните семейства са ситуирани в полупланиснка местност, в която има наличие на разнообразна както горска паша ( минзухар, мащерка, трънка, детелина, глок, черна драка, акация, дива къпина и др.), така и полска паша ( кориандър, люцерна, слънчоглед и памук ). Многообразната  флора, която облитат и опрашват пчелите ни, обогатява състава на меда и му придава неподправен автентичен вкус и наситен аромат.

Някои от нашите продукти:

Лъжичка с натурален пчелен мед букет

Кутия 5 броя лъжички с натурален пчелен мед букет

Кутия 30 броя лъжички с натурален пчелен мед букет

Натурален пчелен мед букет, кристализиран (суров) 900гр

Натурален пчелен мед букет, кристализиран (суров) 30 гр

Натурален пчелен мед букет, декристализиран (втечнен) 900гр

Натурален пчелен мед букет, декристализиран (втечнен) 430гр

Натурален пчелен мед букет, декристализиран (втечнен) 30гр.

Контакти

Телефон: +359 887 450 705

Имейл: kurdovgroup@gmail.com

Споделете: